در واقع سرعت حرکت برق درون سیم ربطی به سرعت حرکت الکترونها ندارد. زیرا سرعت رانش (Drift Velocity) یا سرعت میانگین حرکت الکترونها درون سیم تحت تأثیر میدان الکتریکی چیزی حدود یک میلیمتر در ثانیه است. پس اگر الکترونها اینقدر کند حرکت میکنند، پس چطور امکان دارد که برق به سرعت درون سیم جریان پیدا کند. آنچه که با «سرعت برق» حرکت میکند خود الکترونها نیستند، بلکه موج الکترومغناطیس است که میان الکترونها حرکت میکند و سرعتی نزدیک به سرعت نور دارد. ابعاد سیم (سطح مقطع آن) و ویژگیهای الکتریکی آن از قبیل مقاومت الکتریکی باعث میشوند سرعت حرکت موج الکترومغناطیس تا حدودی تغییر کند. به هرحال بیشتر اوقات سرعت حرکت این موج در سیمهای معمول الکتریکی چیزی حدود ۹۰ درصد سرعت نور است، یعنی ۲۷۰.۰۰۰ کیلومتر در ثانیه.
موضوعات مرتبط: دیجیتالدیجیتال
برچسبها: دیجیتالالکترومغناطیسبرقسیم
محققین دانشگاه برکلی کالیفرنیا موفق به ساخت دستگاهی رمزگشا شده اند که میتواند افکار شما را از طریق فعالیت های عصبی مغز روی کاغذ بیاورد. این اختراع بدین معنی خواهد بود که افکارتان دیگر تنها متعلق به شما نخواهد بود!
به گزارش سافت گذر به نقل ازگجت نیوز؛ محققین از افراد مورد مطالعه در این تست خواسته اند که نخست نوشته ای را با صدای بلند و سپس آن را در ذهن خود بخوانند تا در نهایت با توجه به فعالیت اعصاب مغز، یک الگوی قابل مرتبط در این دو حالت بیابند.
البته اگر تصور میکنید که این وسیله نیز در نهایت سر از نیروهای پلیس و نظامی برای اعتراف گیری از متهمین در خواهد آورد، باید بدانید که هدف اصلی محققین این پروژه امکان ارتباط با افرادی است که قدرت تکلّم ندارند. در عین حال میتوان از این تکنولوژی در کنترل اسمارت فون، کامپیوتر و دیگر وسیله های دیجیتالی با استفاده از قدرت ذهن نیز بهره برد.
برایان پیسلی از دانشمندان این پروژه به نشریه نیوساینتیست گفته است: “هنگامی که متنی را در یک کتاب یا روزنامه مطالعه میکنید، صدایی را نیز در ذهن خود میشنوید. ما تلاش داریم که با رمزگشایی فعالیت مرتبط با این صدا در مغز، اندامی مصنوعی برای افراد ناتوان از تکلّم تولید کنیم.”
سخت افزار مورد نیاز برای این پروژه فعلا در حالت تحقیق و توسعه قرار دارد. همچنین اشکالات و خطاهایی نیز در این سیستم دیده شده، اما محققین نتایج حاصل از این تست را امیدوارکننده توصیف کرده اند.
گفته شده که این تکنولوژی هم اکنون در حالتی جوابگوست که فرد برای مدتی تحت مانیتورینگ باشد و حتی الگوریتم های سیستم رمزگشایی میتواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد.
موضوعات مرتبط: دیجیتالدیجیتال
نگاهی بر کامپیوترهای بدون کیس MSI
امروزه دیگر سازمان های دولتی و غیر دولتی و حتی خانه ای را نمی توان پیدا کرد که حداقل یک کامپیوتر قدیمی هم که شده در آن پیدا نکرد و این وسیله پر کاربرد تقریبا برای همه قشر های جامعه مفید و شاید هم ضروری باشد و جایی که دیگر امروزه تمام تراکنش ها و عملیات بانکی با کامپیوتر و نرم افزار های کامپیوتری انجام می شود می توان کاربرد کامپیوتر را دریافت.
اما در این میان دانستن این نکته ضروری است که وقتی از یک کامپیوتر در مکانی استفاده می شود خیلی هزینه ها مورد نظر نباشد ولی وقتی قرار است در یک سایت و یا اداره از ۱۰ تا ۲۰ عدد کامپیوتر برای استفاده قرار دهیم در نظر گرفتن هزینه ها هم مهم باشد البته غیر از این موارد مشکلات جاگیر بودن و گرمای تولید شده از این دستگاه ها هم خود امری مهم باشد پس لازم است تا کامپیوتر هایی استفاده شود تا تمام هزینه های ممکن را از این نظرها تا حد زیادی کاهش دهد .
به گزارش سافت گذر به نقل ازبرسام؛ بنابراین کامپیوتر هایی اختراع و ابداع شد که دقیقا به همین مسئله پرداخت و هم از نظر جاگیر بودن بهبود یافت و هم گرمای تولید شده به شدت پایین آمد و همچنین از نظر مصرف برق هم به شدت به صرفه شد .
در این پست در مورد کامپیوتر های بدون کیس msi صحبت می کنیم که در مدت کمی که تولید شده است توانسته طرفداران خوبی را برای خود جلب کند و مخاطبان زیادی را به سمت خود روانه کند.
بله نام این کامپیوتر های باریک و بدون کیس All in one نام دارد که تمامی اجزای کامپیوتر های بزرگ که هر کدام حجم و اندازه بزرگی دارد را در یک محیط باریک و شیک جمع آوری کرده و سعی شده در عین حال تمامی نیاز های آن کامپیوتر ها را هم داشته باشد و چیزی نباشد که مکتر از کامپیوتر های معمولی باشد و اکنون مشتری های اینگونه کامپیوتر ها رفته رفته بیشتر شده و زمانی که بر همگان ثابت شود که all in one ها کامپیوترهایی هستند که نیاز کاربران را به خوبی برطرف می کند تعداد خریداران این سیستم ها بیشتر و بیشتر هم می شود.
اما مدل AE2031 msi از این نوع کامپیوتر ها نمونه ای از بهترین نوع کامپیوترهای بدون کیس است که برای کاربران خانگی و ادارات و سازمان ها ساخته شده است و خرید آن برای بسیاری از افراد توجیه پذیر بوده و از کارکرد آن بسیار راضی بوده اند.
از جمله امکانات مهم این نوع کامپیوتر ها صفحه لمسی با قلم و یا انگشت است و قدرت نمایش ۲۰ اینچی با دقت تصویر ۹۰۰ * ۱۶۰۰ میزان بهرهوری را در این نوع کامپیوتر ها به شدت بالا برده و همین چند ویژگی مهم توانسته نظر های زیادی را جلب کند.
البته کمپانی msi کاربران خود را به همین صفحه نمایشگر ۲۰ اینچی محدود نمی کند و با استفاده از ورودی HDMI این امکان را پدید آورده است که آن را به نمایشگر های بزرگتری هم متصل کنند و با سطح نمایش بالاتری به انجام امور خود بپردازند.
اما نکته قابل توجه در این نوع از کامپیوتر ها همان ورودی HDMI است که علاوه بر قابلیت فوق این امکان را هم به کابران خود داده است که سیستم خود را به تمامی کنسول های بازی مختلف و همچنین دستگاه های پخش کننده مختلف متصل کنند و استفاده کنند.
اما یکی دیگر از امکانات قرار دادن این ورودی در all in one ها این است که با اتصال به یک دستگاه دیگر و روشن بودن کامپیوتر بلافاصله می توان محتوای سیستم دیگر را در صفحه نمایشگر کامپیوتر خود دید و بدون هیچ توقف در کار هیچ دو دستگاه به استفاده از دستگاه متصل شده به کامپیوتر پرداخت.
اما یکی دیگر از ویژگی های مهم در این کامپیوتر ها این است که در آن از نور پس زمینه LED استفاده شده است که در مقابل نمونه های معمولی که از نور پس زمینه CCFL استفاده می کنند توانسته است تا ۳۰ درصد در توان مصرفی کاهش پیدا کند و به هزینه های مصرفی برق کمک بزرگی را داشته باشد.
در این کامپیوتر پرطرفدار که برند msi آن را تولید کرده است از پردازنده دو هسته ای و با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز استفاده شده است. حافظه نهان دو مگابایتی نیز برای این هسته تعبیه شده است.
در کنار این پردازنده پرقدرتی که از آن صحبت شد یک ram 4 گیگابایتی به صورت تک کاناله با فرکانس کاری ۱۳۳۳ مگاهرتز در نظر گرفته شده که برای کاربردهای مختلف اداری و دولتی مناسب می باشد.اگر بخواهیم در کل صحبت کنیم ۵۰۰ گیگابایت فضای ذخیره سازی برای کاربران در نظر گرفته شده و برای این دسته از کار مناسب به نظر می رسد.
اما اگر بخواهیم کامپیوتر های all in one را در نظر بگیریم باید گفت که از امکانات مهم و ضروری تشکیل شده است که قابل بیان است.یکی از این امکانات مهم پورت شبکه ۱ گیگابایتی این دستگاه است که امکان اتصال به شبکه های کابلی را فرآهم می کند و همچنین می توان با استفاده از استاندارد ۸۰۲٫۱۱ می توان به شبکه های بی سیم متصل شد.
اما یکی از نکات دیگر قابل توجه دیگری که باید به آن توجه کرد این است که این دستگاه از فناوری dlna هم پشتیبانی می کند که بویسیله آن می توان اطلاعات و فایل های مهم را در بین دستگا ها ی خانگی به اشتراک گذاشت و بدون نیاز به یک کابل و یا یک فلش برای انتقال اطلاعات به صورت مستقیم می توان حتی این کامپیوتر را به ال سی دی های دارای این قابلیت نیز متصل کرد و استفاده لازم را داشت.
موضوعات مرتبط: دیجیتالدیجیتال
رایانه کیفی[۱] یا لپتاپ (به انگلیسی: Laptop):

کوچک و نسبتاً سبک گفته میشود. وزن آن معمولاً بین ۱ تا ۷ کیلو است که بهاندازه و مواد مصرف شده در ساخت آن بستگی دارد. این رایانه کوچکتر از رایانههای رومیزی است و میتواند با یک باتری کارکند و یا از یک آداپتور AC/DC خارجی تغذیه شود. بسیاری از آنها چند سلول ۳ ولت دارند که در اجرای عملکرد ساعت و دیگر فرآیندها در هنگام قطع برق مفید است. لپتاپها به طور کلی دارای همان اجزایی هستند که در یک رایانه رومیزی وجود دارد ولی با این تفاوت که تا جای ممکن از وزن و اندازه آنها کاسته شدهاست. لپتاپها دارای صفحه نمایش بلور مایع هستند و چند طرح حافظه درآنها برای RAM در نظر گرفته شدهاست. لپتاپها دارای یک صفحه کلید سرخود هستند و یک ماوس نیز روی صفحه زیرین آنها وجود دارد ولی میتوان صفحهکلید و ماوس خارجی و جداگانه نیز به آنها متصل کرد.
موضوعات مرتبط: دیجیتالدیجیتال
برچسبها: رایانه کیفی یا لپتاپ (به انگلیسی: Laptop)دیجیتال
تلفن همراه
تلفن همراه یا گوشی همراه وسیله ایست برای ارسال و دریافت تماس تلفنی از طریق ارتباط رادیویی در پهنای وسیع جغرافیایی. منظور از موبایل یا گوشی همراه یا تلفن سلولی وسیلهای است که برای اتصال به شبکهٔ تلفن همراه به کار میرود. این وسیله اولین بار توسط شرکت امریکایی موتورولا در تاریخ ۳ آوریل ۱۹۷۳ با وزنی نزدیک به یک کیلوگرم تولید شد. موبایل نسلهای گوناگونی دارد و توسط شرکتهای سازنده گوناگونی تولید میشود و به فروش میرسد. برخی از شرکتهای بزرگ تولیدکننده گوشی همراه در دنیا شامل نوکیا، سامسونگ الکترونیکس، الجی الکترونیکس، موتورولا، سونی اریکسون، اپل و اچتیسی هستند.
در تلفنهای همراه به صورت معمول یک مجموعه نرمافزار یا سیستمعامل برای کنترل سختافزار به کار میرود و برنامههای جانبی توسط سیستمعاملاجرا میشوند. از سیستمعاملهای معروف برای تلفن همراه، میتوان به سیستمعامل اندروید (android) و سیمبیان اشاره کرد.
موضوعات مرتبط: دیجیتالدیجیتال
برچسبها: تلفن همراهدیجیتال
*ویدئویی که در کنفرانس معرفی آیفون ۶ و ۶ پلاس پخش شد و این دو محصول را رونمایی کرد
*تبلیغ تلویزیونی آیفون ۶ و ۶ پلاس با اشاره به اپ Health
*ویدیوی کار با آیفون ۶+
*ویدیوی کار با آیفون ۶
موضوعات مرتبط: دیجیتال
برچسبها: ویدئومعرفی آیفون ۶۶ پلاس
صفحه قبل 1 صفحه بعد


















